Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Hoe werkt het loyalty programma?

Ons loyalty programma werkt in grote lijnen als volgt:

1. Voor elke euro die je uitgeeft, spaar je punten in ons dealerportal. Hoe meer je besteedt, hoe meer punten je spaart.
  2. Punten krijgen een bepaalde waarde, gebaseerd op jouw omzet van de afgelopen 12 maanden. Hoe hoger de omzet, hoe hoger de waarde.
  3. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je de punten inruilt voor korting. Je kunt ze direct uitgeven, maar ook sparen tot een bepaald bedrag of tot de waarde toeneemt.

We waarderen het vertrouwen dat in ons gesteld wordt. Op deze manier kan iedere dealer op een eerlijke en transparante manier profiteren van scherpe prijzen op maat.