Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Loyalty programma

Hoe lang zijn mijn punten houdbaar?
Punten die je gespaard hebt, zijn 365 dagen houdbaar. Daarna zullen ze automatisch komen te vervallen. We doen dit om te stimuleren dat je ook echt profiteert van de punten. Daarnaast willen we voorkomen dat er grote bedragen gereserveerd moeten...
Pagina