Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Hoe werkt de voorraad update?

Als een product niet op voorraad is, bieden we de mogelijkheid om je aan te melden voor een voorraad update. Dan sturen we je een e-mail zodra het product weer beschikbaar is. Je kan het dan eventueel zelf aan een order toevoegen.

Let op: een voorraad update is geen backorder. Onderneem je geen actie na het ontvangen van de e-mail, zul je het product niet ontvangen. Je zit dus nergens aan vast. Daarom kun je je makkelijk aanmelden voor updates, ze zijn toch vrijblijvend.

Heb je je aangemeld voor een update maar heb je het product niet meer nodig? Je kan de mail die je ontvangt dan gewoon negeren. Je kan je ook afmelden voor bepaalde of alle updates onder [Mijn account] > [Mijn voorraadupdates].