Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Is deze begrenzer voor carburateur- of injectie-modellen (321146)?

Deze begrenzer is voor de EURO4-versie met Dellorto ECS, dus de elektronisch gestuurde carburateur. Als je een begrenzer zoekt voor de Sym Mio 50i met injectie dan raden we deze aan: https://dealer.doleweerd.nl/eurobegrenzer-met-afstandsbediening-sym-mio-50i-e4.html.