Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Is deze cilinder (070346) 50cc of 70cc?

Deze cilinder is 50cc. Wanneer er geen verdere specificatie wordt gegeven van de inhoud (maar ook van andere afmetingen of eigenschappen) dan mag je er altijd vanuit gaan dat dit gelijk is aan wat standaard is. Dus we geven vaak alleen de inhoud weer indien deze afwijkt van wat standaard is.