Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Is deze schakelaar (320755) aan te sluiten op een AGM China Retro?

Deze lichtschakelaar is te verwisselen met de standaard lichtschakelaar van een AGM Retro met 5 draden. Deze draden komen overeen maar de aansluiting in de stekker klopt niet. Dit is aan te passen door de groene en groen/gele draden apart op de kabelboom aan te sluiten.