Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Kan een ontvanger van een dropshipment achterhalen wie de afzender is?

Ja, maar niet gemakkelijk. Wij staan als afzender op het pakketlabel vermeld (dit wordt verplicht door DPD). Dit is echter heel klein in een uithoekje van het label.

Kijk zelf maar eens als je een pakket van DPD ontvangt. Daarnaast zijn wij ook de afzender van de tracking e-mail. De weergegeven naam is jouw bedrijfsnaam maar als de ontvanger het e-mailadres aanklikt, wordt info@doleweerd.nl getoond.