Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Kan ik de advies verkoopprijs verbergen?

Ja, boven- en onderin ons dealerportal staat een knop waarmee je kan wisselen tussen B2B en B2C modus. In B2B worden de inkoopprijzen weergegeven en in B2C worden deze verborgen.

Let op: als je de pagina sluit, uitlogt of in de winkelwagen kijk, zullen de inkoopprijzen wel weergegeven worden.