Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Kan ik een artikel in backorder laten plaatsen?

Nee, wij nemen in principe geen backorders aan. Hiervoor gebruiken we de voorraad update. Zou zit je nergens aan vast en heb je het zelf in de hand.

Uitzonderingen hierop zijn speciaal bestelde artikelen of grotere aantallen. Hebben wij bijvoorbeeld van een artikel slechts enkele op voorraad en wil je meer bestellen? Eventueel kunnen wij dan een backorder aanmaken. Let er wel op dat deze backorders niet te annuleren zijn.