Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Krijgen de dropship-klanten een trackingmail van hun bestelling?

Ja, indien je bij het plaatsen van de order het e-mailadres van de ontvanger invult, sturen wij de een verzendbevestiging met daarin de trackingcode en link waar het pakket te volgen is. De afzender van deze e-mail is info@doleweerd.nl maar de weergegeven naam is jouw bedrijfsnaam.