Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Producten

Hier vind je alle vragen over onze producten.

Op de foto lijkt dit artikel mat zwart. Wat is de juiste kleur?
Dit artikel is glans zwart. Bij twijfel mag je er vanuit gaan dat de omschrijving correct is. Het is namelijk lastig om consequent de juiste kleur / finish op de foto te krijgen. We zullen voor dit artikel een nieuwe foto gaan maken.
Wat is de maat van de plek waar deze door de velg gaat?
De diameter van dit ventiel waar het in de velg gemonteerd wordt is ± 13mm.
Is dit de nieuwe of oude versie?
Deze voorpoot is voor de modellen Vespa Sprint en Primavera tot ongeveer 2018. Je kan dit herkennen aan de swingarm die bij deze voorvork licht gebogen is. De nieuwere modellen hebben een rechte swingarm. We zullen de omschrijving aanpassen zodat het...
Komt deze kop met tuimelaars en een nokkenas?
Deze cilinderkop wordt geleverd compleet met kleppen, klepveren-, seals en spies. De tuimelaars en nokkenas zitten er helaas niet bij maar deze kun je los bestellen.
Is dit klik of schroef model?
Dit is het model wat ingeklikt dient te worden. Dus niet geschroefd.