Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Wat als een ontvanger van een dropshipment contact met jullie opneemt?

Wij zullen richting een consument altijd aangeven dat wij enkel de logistieke partij zijn die het pakket verwerken en dat wij geen verkoper zijn. Als het een simpele vraag is, zoals “waar blijft mijn pakket” dan helpen wij de consument verder.

Zijn het meer inhoudelijke vragen dan verwijzen wij door naar jou. In geen geval kan een consument een volgende order bij ons plaatsen.