Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Welke beugels zitten er precies in de set 258114 - voorvalbeugels Vespa Sprint?

Deze beugelset bevat de linker en rechter voorvalbeugel met al het benodigde bevestigingsmateriaal, waaronder diverse bouten en het kapje wat over het montagepunt op het voorscherm valt. Op de foto wordt ook de voorspatbordbeugel en de voorklapdrager afgebeeld maar die zitten niet in deze set.