Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief BTW?

Er staan twee prijzen vermeld bij de producten:

1. Advies verkoopprijs: deze prijs wordt meestal gehanteerd incl. BTW.
  2. Inkoopprijs excl. BTW: deze prijs is excl. BTW.

Indien wij prijzen noemen, bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail, mag je er vanuit gaan dat wij spreken over jouw netto inkoopprijs excl. BTW tenzij we ander vermelden.